sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Testissä mustapäämaski


Moni on varmaankin kuullut hehkutusta kaiken maailman mustapäämaskeista ja -laastareista. Itse törmäsin kyseiseen tuotekappaleeseen blogimaailman kautta. Mustapäitä poistavia tuotteita on erilaisissa muodoissa, mutta jokaisella on sama käyttötarkoitus. Niin - miten iljettävää se onkin, monet nauttivat lopputuloksen näkemisestä, kun ihomadot ovat tarttuneet niitä irrottavaan pintaan.

Mutta mitä mustapäät ovat? Voit käydä kurkkaamassa vastauksen edelliseen vaikka Wikipediassa, jos omat teoriani eivät kuullosta uskottavalta. Kuten oikean tiedon lähde, toisinsanoen Wikipedia kertoo näin: Mustapäät tai ihomadot ovat iholla esiintyviä tukkeutuneita talirauhasia. Jep - ällöttävää! Mustapäitä on lähes jokaisella ihmisoliolla. Monet nyppivät niitä, yksinkertisesti päästäkseen eroon niistä. Edellinen  ei kuullosta järin houkuttelevalta, sen takia suosittelen mieluusti mustapäiden poistoon tarkoitettuja maskeja, sekä laastareita. Sormien mukana ihohuokosiin kulkeutuu kaikenlaista likaa sekä bakteereja. Ostoskoriini putosi kaksi pakettia Sence beautyn mustapäämaskeja. Molemmat pakkaukset sisälsivät yhteensä kymmenen maskia, joista olen kuitenkin käyttänyt jo kolme. Kyllä - löysin nämä murhaajat Seinäjoen Sopurahasta 1€/pkt! Silmäni osuivat niihin terävästi ja vedin niitä heti kaksi paketillista mukaani.

Kyseisestä merkistä en tiedä mitään, mutta näitä saa tilattua ainakin yhdestä amerikkalaisesta verkkokaupasta. Googlailtua siis tuli. Siellä yksi paketti maksaa kuitenkin reilut 5$, eli viisinkertaistetun hinnan, millä ostin omani.


Ensimmäisellä kokeilukerralla revin paketin auki (en siis oikeasti repinyt, mutta sanoimpahan vaan) ja pläräytin mustan aineen lärvilleni. Samalla huomasin että musta aine sotkee todella paljon, jos on siis samanlainen hutilo kuin minä. Ainetta tarttui vähän myös jalkaani, heh. Muilla kerroilla olen osannut käyttäytyä tuotteen seurassa kunnolla.

Suositellaan, että kasvot pestään ensin tuotteen käyttöä, että saadaan mahdolliset liat pois kasvoista. Muutenkin lämpöisellä vedellä peseminen pehmentää ihoa ja mustapäät lähtevät helpommin maskin mukana. Muista kuivata kasvot huolellisesti. Kannattaa huomioida että tuote sotkee paljon. Levitä mustaa maskia koko kasvoille, tai vaan niille alueille joissa mustapäitä ilmenee. Älä levitä tuotetta herkille aluille, kuten silmän- tai huulten ympäryksille. Anna tuotteen kuivua n. 25-30 minuuttia. Revi maski varovasti pois. Varaudu tuotteen kovaan otteeseen: se ottaa mukanaan niin ihokarvoja kuin mustapäät.


                                        + Pakkaus on siisti ja kertoo kaiken tarvittavan
                                        + Tuote oli todella edullinen
                                        + Tuote on todella riittoisaa
                                        + Toimii loistavasti, vetää kaiken tarvittavan irti
                                        - Aine on sotkevaa
                                        - Pakkaus ei sisällytä ohjeita

Itselläni nämä ovat toimineet todella hyvin! Tuote lupaa kaiken mitä on luvannut, eikä jätä laimeaa kokonaiskuvaa. Ei olisi uskonut, että näin edulliset mustapäämaskit voi ihan oikeasti toimia. Jos siis eksyt Sopurahaan ja näet näitä, - osta ihmeessä. Suosittelen!                                                  Sence Beauty Special edition blackhead peel-off facial mask, Sopuraha 1€/pkt.

                              Oletko sinä testannut jotain mustapäitä poistavaa tuotetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti