sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Keppihevosia myynnissä!


Myyn seitsemän keppihevosta mitä harrastusvuosieni ajoilta on jäänyt mahdollisimman nopeasti pois nurkista pyörimään. Muutama on mun käsialalla ommeltuja ja osa taas ostettu jostain. Harrastin keppihevosia siis reilut kolme vuotta aktiivisesti ja kaksi vuotta sitten lopetin niillä ratsastelun.

Myyn hevoset mieluiten mahdollisimman lähelle, ja annan ne mieluiten suoraan ostajalle, enkä postittaisi. Postitus kuitenkin onnistuu luultavimmin. Raha maksetaan postin kautta ja keppihevonen lähtee ostajalle rahan saavuttua.Tiedoton: Toisen puolen silmässä ei valopilkkua ja saman puolen niskassa reikä, jonka saa kuitenkin paikattua/ommeltua kiinni helposti neulan kanssa. Ponin tekijänä minä 2015. Kooltaan vähän yli A4. Poni vähän vino, joka ei haittaa käyttöä. Tästä pyydän 20e, tinkiä voi korkeimmillaan 5e, eli lähtee parhaimmassa tapauksessa 15e! Täytteineen ja keppeineen jos ostaja noutaa, muuten postissa ilman.Tiedollinen tamma: tiedot mukaan ostajalle. Tehty n. 2014 ja ostettu 2014 15e. Kooltaan vähän yli A4. Poni vähän vino, joka ei haittaa käyttöä. Pitkäharja ja otsatukka letitetty. Ostajalle joka noutaa, täytteineen ja keppeineen, muuten postittaessa ilman kumpiakaan. Tästä pyydän 10e.Tiedoton: tehty mustavalkoisesta pörrökankaasta. Harja harmaata villalankaa. Kaksipalainen, suuton. Ensimmäisiä omia keppari käsityökappaleita. Suora. Vähän alle A4 kooltaan. Tästä pyydän 5e. Noutavalle ostajalle täytteineen ja ilman keppiä, postituksessa ilman kumpiakaan.
Suurimmiksi osin tiedollinen tamma: suora. Ostajalle tiedot mukaan. Kolmipalainen ja suullinen. Pieni reikä niskassa, paikattu, mutta aukeaa helposti uudelleen. Ohut harja harmaasta villalangasta. Tällähetkellä huonosti täytetty. Kangas kuulemma kallis. Ostettu 2014, tehty n. 2013/2014. Tästä pyydän 10e. Noutavalle ostajalle täytteineen plus keppineen, postissa ilman kumpiakaan!Kaikkien rakastama kauppakeppari: ostettu n. 2013 kaupasta. Suitsset leikattu pois. Painikeääni toimii edelleen. Tästä pyydän 0e, eli tämän saa joku ostaja ilmaiseksi tai vaikka kaupan päälle! Noutava ostaja saa vanuineen ja postitse poni toimitetaan ilman täytteitä tai keppiä.Tiedoton: kunnostusta kaipaava poni. Kolmipalainen. Suullinen ja aika suora. Täynnä pieniä reikiä, jotka saisi langalla ja neulalla paikattua. Kevyt. Tehty n. 2013/12 ja ostettu 2014.  Tästä pyydän 5e! Noutavalle ostajalle täytteineen ja keppeineen, postitse ilman kumpiakaan.


Tiedollinen tamma: kolmipalainen ja melko suora. Suullinen. Ruskeaa fleecea ja mustaa harjalankaa. Piirto. Siististi ommeltu. Tiedot mukaan ostajalle. Tehty n. 2014 ja ostettu 2014/15. Tästä pyydän 20e noutajalle ja postitse ostajalle 25e. Noutava ostaja saa ponin täytteineen sekä keppeineen, postitse ilman kumpiakaan!

Myynnissä myös kasa varusteita, jotka myyn vain noudon yhteydessä. Ostotarjoukset hevosista kommenttiboksiin!  Minuun voi ottaa yhteyttä niihin liittyen sähköpostissa!March in one post Maaliskuu meni yhtä loistavasti niin kuin tammikuu ja helmikuukin. Tämä vuosi on alkanut nopeasti, ja maaliskuukin meni ohi sateineen,auringonpaisteineen ja kauniine ilmoineen nopeasti.
Huhtikuuta ollaan elelty reilu viikko ja kaikkea pientä on jo kerennyt tapahtua siinä ajassa. Tämän postauksen meinasin jo julkaista aprillipäivänä,mutta se jäi siihen, mutta tänään sen julkaisen.

Tampereen Hevoset-messut starttasivat eilen (8-9.4!)  ja jatkuvat tänään. Itse olisin messuille päässyt,mutta vähäisten yöunien ja eksetemporetiedon takia en sitten lähtenyt, joka toisaalta harmittaa! Ensivuonna sitten suunnitteilla, ketä muita sinne silloin tulossa!

Tässä postauksessa yritän tiivistää maaliskuun yhteen postaukseen mahdollisiman laajalla tyylillä, vaikka pää lyö tyhjää kirjoittaessa. En esittele varsinaisesti kuun suosikkeja,vaan kerron kuulumisia.


Maaliskuussa ostin jälleen kerran kivoja juttuja. Ehottomaksi kuun lemppari ostokseksi valitsin H&M ohuen bombertakin, joka sopii ihanasti kevääseen,kesään ja alkusyksyyn. Sitä olenkin käyttänyt jo monia kertoja takin alla  ja sen käyttö lisääntyy sään lämmetessä ilman päällystakkia.

Maaaliskuun lemppari vaatekauppa oli ehdottomasti BikBok ja H&M. Molemmista ostin kivoja juttuja ja myös suhteellisen edullisesti.

Maaliskuun Demi-lehti oli myös ihanaa luettavaa ja siististi toteutettu. Lehden sisältö oli mukavaa ja kiinnostavaa luettavaa melkein kaikinpuolin. 


Musiikkisuosikkeja oli yllättävän vähän verratuna muihin kuukauden suosikkibiseihin, koska en kuunnellut musiikkia niin paljoa. Uutta lempimusiikkia ei siis mun makuun löynyt kovinkaan montaa. Spotifyssa pyri koko kuun ajan sama soittolista, muutamilla biisien lisäyksillä listalle. 

Clean Bandit,Zara Larsson - Symphony  JVG,Ellinoora - Sitä säät mitä tilaat  Zedd,Alessia Cara - Stay  Mikael Gabriel,Isac Elliot - Ring Ring  Calvin Harris - My Way  Jon Bellion - All Time Low  G-Eazy,Bebe Rexha - Me,Myself & I  Shawn Mendes - Stitches  Ed Sheeran - Shape of You  Sanni- Mörköjä  Machine Gun Kelly,Camila Gabello - Bad Things  HEDEGAARD - That´s Me  Julia Michaels - Issues Ed Sheeran - Galway Girl  Ed Sheeran - Perfect  Robin,Nelli Matula - Hula Hula  Nelli Matula - Kato vaan  Zara Larsson - TG4M  Lady Gaga - Million Reasons  Tunevaag&Raaban,Isac Elliot - Beast
Lempisarjakseni ristin Skamin. Vaikka Skamia hehkutetttiin jo muutamia kuukausia sitten, innostuin siitä vasta nyt, koska aikaisemmin en lämmennyt sille yhtään. Tällähetkellä aloitin kolmannen tuotantokauden katsomisen Yle Areenasta. Onneksi 15.4 julkaistaan sarjan neljäs (ja viimeinen) tuotantokausi, jonka päähenkilönä on Sana. Ehdoton lempihahmoni sarjasta on Noora, sekä Eva.

Näin Nooran tyylistä inspiroituneena, hah, haluan samanlaisen korkeakauluksisen ja keltaisen paidan kuin Nooralla. Sitä haluan etsiä, vaikka keltaisesta väristä en oikeastaan pidä.


Ratsastin niin usein kuin mahdollista/jaksan. Lähiaikoina olen ratsastanut paljon maastossa, sillä ne ovat pitkän ja pitkän odotuksen ja talven jälkeen sulaneet. Ponilla on virtaa vaikka muille jakaa, kun se pääsee pitkiin aikoihin maastoon riehumaan. Puolessa välissä kuuta maa oli umpijäässä, jolloin en voinut ratsastaa.